Vichy Neovadiol Normal ve Karma Ciltler İçin Gündüz Bakım Kremi


Vichy Neovadiol, 14 yıllık araştırma sonucunda menopoz dönemindeki kadınlara özel geliştirilmiş ilk cilt bakım kremi. Yoğunluğunu, tazeliğini ve parlaklığını kaybeden cilt görünümünü yok ederek, yüz ovalini şekillendirip daha pürüzsüz ve aydınlık bir cilt vadediyor.  



Menopoz döneminde olan 52 yaşındaki bir yakınım yaklaşık 10 gündür kullanıyor. Ürün cam bir kavanozda kullanıma sunulmuş. Hafif sarıya dönük beyaz renkte, parlak, koyu kıvamlı, belirgin hoş bir kokusu var. Çok rahat sürülüyor, cilt tarafından kolayca emiliyor. Yapışkan his bırakmıyor, ferahlatıyor. Hemen etkisini gösteriyor.   Nemlendirmesi mükemmel, cilt aydınlık ve pürüzsüz bir görünüme ve yumuşaklığa sahip oluyor. 



Fransa'da üretilmiş. Dermatolojik olarak test edilmiş. Hassas ciltlere uygun. Vichy termal su içerdiğinden yatıştırıcı ve güçlendirici özelliklere sahip. Paraben içermiyor. 


İçerik AQUA / WATER - DIMETHICONE - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - GLYCERIN - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH - ALCOHOL DENAT. - PROPANEDIOL - PROPYLENE GLYCOL - ORYZA SATIVA BRAN OIL / RICE BRAN OIL - BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER - ISOHEXADECANE - STEARIC ACID - PALMITIC ACID - PEG-100 STEARATE - PEG-20 STEARATE - STEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARATE - CERA ALBA / BEESWAX - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER - CAPRYLYL GLYCOL - CI 15985 / YELLOW 6 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - DIMETHICONOL - DISODIUM EDTA - METHYLDIHYDROJASMONATE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - PHENOXYETHANOL - POLYSORBATE 80 - SODIUM HYALURONATE - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - PARFUM / FRAGRANCE














4 Yorumlar

  1. İleri yaştaki tanıdıklarım için aklımda olsun. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir kremmiş işlevi çok karma ciltler için de uygun olması ayrı güzel. Aklımız da olsun paylaşım için teşekkürler Esra hanım 😊.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilginiz için teşekkür ederim Zehra Hanım :)

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

YAZARIN ADI

ESRA TAKIM

İZLEYİCİLERİM